(0511) 47 20 26
School

School

School

Missie

Samen werken aan eigen wijsheid, dat is waar wij vorm aan geven binnen OBS Hurdegaryp! Benieuwd hoe we dit doen en hoe dit zichtbaar wordt binnen de school? Lees dan verder en lees hoe wij dit doen.

Lees verder
School

Visie

Kinderen zijn van nature leergierig en willen graag ontdekken. Daar komen wij op school graag aan tegemoet. Naast de basisvakken vinden wij het belangrijk dat kinderen zich breder kunnen ontwikkelen.

Lees verder
School

Identiteit

OBS Hurdegaryp is een openbare basisschool, waar iedereen welkom is, ongeacht cultuur of levensovertuiging. Wij zien de diversiteit als kracht om waardevol onderwijs in te richten.

Lees verder
School

Speerpunten

De ontwikkeling op OBS Hurdegaryp staat niet stil. Wij ontwikkelen onderwijs waarbij we niet alleen de basisvakken belangrijk vinden. Nieuwsgierig welke ontwikkelingen wij in gang hebben gezet?

Lees verder
School

Leerlingenraad

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen invloed hebben op de ontwikkelingen van onze school. Daarom is de leerlingenraad nauw betrokken bij de schoolontwikkeling en activiteiten.

Lees verder
School

Op de kaart

Via scholen op de kaart vindt u nog meer gegevens en cijfers van onze school. Dit geeft een goed beeld van de kwaliteit en ontwikkelingen op onze school.

Naar scholen op de kaart